BERLIN STATION SÆSON 1: Spioner og hemmelige agenter i Berlin

Spion-serie på dvd: Hvis du er til spionserier, så kan det være, at du skal tjekke denne første sæson af serien ‘Berlin Station’, der er udkommet på dvd her i landet. Det er en amerikansk serie, der leverer 10 episoder i denne første sæson. Og hvis du bliver fanget af serien, så er der godt nyt, der der faktisk allerede venter en tredje sæson forude.

I denne første sæson følger man Daniel Miller – en hemmelig agent, der ankommer til CIA’s afdeling i Berlin. Millers mission er at afsløre identiteten på en whistleblower, der går under navnet Thomas Shaw. Med hjælp fra veteranen Hector DeJean lærer Miller at begå sig i afdelingens barske, farlige og komplekse verden.

Men da Miller dykker længere ned i sin mission og her afdækker en sammensværgelse, som fører helt tilbage til Washington, så får det ham til at tænke: Er det muligt at forblive den samme efter en udstationering i Berlin?

Den alsidige rolleliste består af både kendte og mindre kendte navne, så som blandt andet Richard Armitage, Rhys Ifans, Leland Orser og Michelle Forbes samt ikke mindst min personlige favorit i en altid seværdig og karismatisk Richard Jenkins.

– ‘Berlin Station’ sæson 1 udkommer på dvd den 6. december 2018.