C.B. STRIKE – THE SERIES: Privatdetektiv opklarer komplicerede sager

Opklaringsarbejde på dvd: ‘C.B. Strike’ er en britisk tv-serie i krimi-og-drama-land. Serien er baseret på detektivbøgerne skrevet af ingen ringere end J. K. Rowling – ja, hende der også har skrevet Harry Potter-bøgerne – men udgivet under pseudonymet Robert Galbraith. Nu er serien udkommet på dvd her i landet, hvor man således kan følge privatdetektiven Cormoran Strike på diverse sager.

Cormoran Strike er dog ikke i udgangspunktet privatdetektiv, men krigsveteran, der dog nu altså arbejder med base på et lille kontor i London. Men selvom han er medtaget både fysisk og psykisk, så viser Strikes unikke indsigt og baggrund indenfor militærpolitiet sig afgørende i løsningen af de komplicerede sager, som politiet altså ikke kan opklare.

Så hvis du med andre ord er til britisk detektivspænding og komplicerede kriminalsager, så kan det være, at du skal give dig i kast med denne serie, der byder på tre forskellige fortællinger, nemlig ‘The Cuckoo’s Calling’, ‘The Silkworm’ og ‘Career of Evil’.

– ‘C.B. Strike – The Series’ udkommer på dvd den 15. november 2018.