Terrence Howard er fortsat sej i 3. sæson af musikserien Empire

En musikalsk tv-serie: Hvis du er vild med hiphop, familiedramaer og tv-serier, bør du give Empire et kig. Den kombinerer nemlig de tre ting – og nu er 3. sæson udkommet på dvd. Serien handler om musikmogulen Lucious Lyon, som spilles sejt af Terrence Howard, der ejer et underholdningsimperium, som han og familien kæmper for at få mest muligt magt over.

Lucious lancerer i denne sæson Empires streamingtjeneste, mens hans halvbror Tariq lancerer en mordundersøgelse af Lucious. Angelo Dubois bliver borgmesterkandidat, og Cookies følelser for ham intensiveres. Lyon- brødrene kæmper med både pillemisbrug og kærlighed. Ja, kampen om magten i Empire fortsætter med denne 3. sæson.

empire season 3 01

Ja, det er med andre ord potent familiedrama tilsat hiphop og vildt mange stridigheder, der her langes over disken. Så hvis du efter at have set de to første sæsoner sulter efter mere drama, bør du jo straks springe på denne sæson 3. sæson og de hele 18 afsnit, der venter.

Og bare rolig, for dette er ikke det sidste, du ser til familiefejden, for serien er fornyet med en fjerde sæson. Så skru godt op for anlægget og find dit bedste outfit frem og lad Terrence Howard og Taraji P. Henson lede dig ind i denne verden af musik, forræderi og drama.

Empire sæson 3 er udkommet på dvd den 26. oktober 2017.

empire season 3 cover