Brimstone er en barsk western på ridende hesteryg

Hesteridende western på Blu-ray: Er du til westerns, gunslingers og barske typer på hesteryg, så er den stemningsfulde western ‘Brimstone’ måske lige noget for dig. I front for eskapaderne finder man trekløveret bestående af den søde Dakota Fanning, den rå Paul Anderson og ikke mindst Kit Harington, som de fleste nok til kende fra den populære HBO-serie ‘Game of Thrones’.

Her har Kit Harington dog en noget anden rolle. For ‘Brimstone’ er nemlig en både spændende beretning om skyld og ikke mindst hævnfyldt gengældelse, der udspiller sig i det amerikanske Vesten i slutningen af det støvede og barske 1800-tallet. Det er en episk western-thriller, der udspiller sig i fire kapitler om en ung kvinde og hendes familie.

Brimstone blu-ray 01

Et barskt liv med den lille familie, hvis ellers rolige og stille liv forandrer sig drastisk og dramatisk, da en ond prædikant ankommer til til den ellers fredelige by. For så kan du jo nok forstå, at fanden er løs. Du kan med andre ord se frem til en film om det gode mod det onde – men også med nuancer i spil, hvor religionen spiller ind.

‘Brimstone’ er altså måske en film til dig, der er til dramatiske westerns med solide rollebesætning, skuddueller og ikke mindst prustende heste samt gode cowboys mod prædikende bad guys. Desværre indeholde Blu-ray udgivelsen ikke noget ekstramaterie. Det vil altså sige, at det så absolut er selve filmen, der er hovedattraktionen ved denne udgivelse.

– ‘Brimstone’ udkommer den 14. december 2017.
Brimstone blu-ray cover