‘Superswede: En film om Ronnie Peterson’ leverer den legendariske racerkørers historie

Blu-ray: Er du til høj fart, nervepirrende og historiske dramaer samt racerkørere, der sætter livet på spil, hver gang de sætter sig ind bag rettet i deres racerbiler, så er ‘Superswede: En film om Ronnie Peterson’ måske lige netop det, du søger. Her får du i hvert fald lige præcis det, der nævnes ovenfor. Så find hjelmen frem, spænd selen og sæt sig godt til rette. Wroom wroom!

For ‘Superswede’ er nemlig en film om den svenske racerkørerlegende Ronnie Peterson, der blev dræbt i en voldsom ulykke på Monza-banen tilbage i 1978. En tragisk historie for de implicerede. En ulykke, der desuden og naturligvis chokerede en hel verden – og ikke mindst racerkører-sporten og livet omkring den.

Superswede blu-ray 01

Filmen tager sammen med blandt andet Ronnie Petersons datter Nina Kennedy samt nogle af de aller største navne indenfor racersportens verdenen filmens publikum med på en medrivende rejse tilbage til en tid og epoke, hvor motorsporten var omgivet af både glamour, videre til vanvid og  heltemod samt ikke mindst big business og super høj fart. Naturligvis.

En sport, der igennem et årti drev mere end 12 racerkørere i døden. Tragisk. Flere store racerlegender, såsom Niki Lauda, Emerson Fittipaldi, Sir Jackie Stewart, Mario Andretti, Jody Scheckter og John Watson er blevet interviewet og medvirker i filmen. Så du kan nok se, at dette er guf for de fartglade med hang til legendariske historier og racerkørere.

– ‘Superswede’ udkommer den 14. december 2017.
Superswede blu-ray cover