STRIKE BACK SÆSON 6: Eksplosiv specialstyrke på nye og farlige strabadser

Action-eskapader på Blu-ray: ‘Strike Back’ er en britisk-amerikansk action- og spion-drama-serie, der er baseret på en roman af samme navn, som er skrevet af den tidligere Special Air Service-soldat Chris Ryan. Serien følger således missionerne udført af den såkaldte Section 20, en hemmelig afdeling under den britiske forsvarsindretningstjeneste, der udfører højrisiko missioner over hele kloden.

Seriens sjette sæson er nu udkommet på Blu-ray her i landet og er spækket med højspændt action. For i serien styrker et russisk bombefly nemlig ned i Det Sydkinesiske Hav, så nu går specialstyrken Section 20 – med Gracie Novin (Alin Sumarwata), Thomas ”Mac” McAllister (Warren Brown) og Samuel Wyatt (Daniel MacPherson) – på jagt efter flyets stjålne indhold på tværs af Sydøstasien.

Seriens første sæson blev sendt tilbage i 2010 – og selvom denne sæson sjette altså nu er tilgængelig til hjemmebiografen, så er det bestemt ikke det sidste verden har set til ‘Strike Back’. For en syvende sæson af serien kan også snart nydes – men ja, se da lige denne sjette sæson først.

Blu-ray-udgivelsen byder udover sæsonens episoder også på en omgang ekstramateriale. Her kan man således dykke ned i hver eneste episode af sæsonen med den såkaldte ‘inside look’. På den måde kan fans og andre nysgerrige sjæle altså komme endnu dybere ned og ind i serien.

– ‘Strike Back’ sæson 6 udkommer på dvd og Blu-ray den 5. september.