Blade Runner – The Final Cut på forrygende 4K Ultra HD

Mesterlig science fiction på 4K Ultra HD: WOW! Endelig udkommer Ridley Scotts banebrydende, visuelt duperende og helt profetiske mesterværk ‘Blade Runner’ på det forrygende og yderst flotte format 4K Ultra HD, hvor det medrivende fremtidsunivers i den grad kommer til sin ret, mens også den fortryllende lydside får lov at folde sig dynamisk ud.

Film blev ganske vist ved sin premiere i 1982 ikke modtaget særligt godt ved biograflugerne, men siden er filmen i den grad vokset og ikke mindst inspireret et utal af både kunstnere og filmskabere,  hvor man både kan se en direkte inspiration i diverse science fiction-film og tegneserier.

blade runner the final cut 01

På denne 4K Ultra HD-udgivelse er det Ridley Scotts endegyldige The Final Cut, der som bekendt inkluderer ekstra scener samt special effects, der ikke tidligere har været anvendt samt en slutning, der er anderledes fra den oprindelige biografversion. Det er som bekendt også en forrygende Harrison Ford, man her finder i sin legendariske rolle som detektiven Rick Deckard, der jagter replikanter – kunstigt skabte mennesker – i dette stilfulde noir-univers ude i fremtiden.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Dette er så absolut indtil videre den flotteste og mest vellydende udgivelse af Ridley Scotts skelsættende film, mens der ligeledes følger forrygende ekstramateriale med på udgivelsen, der også indeholder filmen på Blu-ray. Man finder blandt andet making of – den ultimative dokumentar om filmen med blandt andet over 80 interviews med cast og crew og kollegaer videre til kommentarspor og en introduktion af Ridley Scott.

– Blade Runner Final Cut er udkommet på 4K Ultra HD den 2. oktober.
blade runner the final cut 4K ultra hd cover