Harry Potter and the Order of the Phoenix i magisk 4K Ultra HD

4k Ultra HD + Blu-ray: 2011 er året, hvor en af nyere tids mest populære film-sagaer nåede sin fortryllende og intense afslutning. For efter 10 år kunne man nemlig indløse billet til det ottende og sidste kapitel i eventyret om troldmandslærlingen Harry Potter og alle hans strabadser. Nu er den magiske series sidste fire film udkommet i det toplækre, ultra flotte og yderst vellydende 4K Ultra HD-format.

Det betyder, du nu kan genopleve de magiske eventyr med et ekstra spektakulært flot billede og en lydside, der i den grad batter. Forrygende! De sidste fire film i sagaen – der har fået denne vildt lækre opdatering – er som bekendt Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince samt den todelte og forrygende finale Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 og del 2.

Harry Potter and the Order of the Phoenix 01

Jeg har aldrig læst bøgerne af J.K. Rowling, men er ret glad for filmene – ikke mindst de senere film i sagaen, da tonen her bliver mere alvorlig. Ja, der synes mere på spil i takt med, at Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson er vokset med deres respektive roller som den udvalgte troldmandslærling Harry Potter, den småklodsede, men godmodige Ron Weasley samt den pligtopfylde og evigt flittige Hermione Granger.

De sidste fire kapitler i serien er alle instrueret af David Yates, og han lægger stærkt ud med Harry Potter and the Order of the Phoenix. Her kommer den mystiske og farlige forbindelse mellem Harry Potter og den onde Lord Voldemort atter i truede og intenst spil. Harry og hans venner må derfor i al hemmelighed ruste sig til den uundgåelige kamp mod Voldemort og de mørke krafter, der i den grad truer i horisonten. En ganske enkelt medrivende film.

Harry Potter and the Order of the Phoenix 02
Så selvom jeg ikke er hardcore fan med et lyn i panden, kan jeg kun anbefale enhver eventyr-entusiast at deltage i Harry Potters spektakulære kamp mod den onde Lord Voldemort, hvor det også John Williams magiske filmscore bør bemærkes, mens blandt andre også Alan Rickman er en sand fornøjelse som den olme Professor Snape.
Det er ikke sidste gang, jeg tager turen til Hogwarts og det magiske eventyrunivers.

4K Ultra HD + Blu-ray og ekstramateriale:
Filmen har aldrig set bedre ud eller lydt mere medrivende i hjemmebiografen end med denne opdaterede 4K Ultra HD-udgivelse. Billedsiden gengives ganske enkelt upåklageligt, ultra skarpt og yderst indtagende hele vejen, mens også lydsporet sætter filmmagien i sving med dynamik og medrivende niveauer. En sand audio-visuel fornøjelse.

Harry Potter and the Order of the Phoenix 03

Herudover følger filmen også med på Blu-ray, som også leverer filmen flot og med et ligeledes dynamisk lydspor. Det er også her, at ekstramaterialet befinder sig. Man kan således dykke ned i J.K. Rowlings univers med kig på blandt andet selve Potter-verdenen og ikke mindst den udvikling som Harry og co. undergår i sagaen – her krydret med interviews med instruktør, cast og crew.- Harry Potter and the Order of the Phoenix udkommer på 4K Ultra HD + Blu-ray den 27. marts 2017.

Harry Potter 5 order of the phoenix cover