Harry Potter hyldes med flot udstilling

Uanset hvad man måtte mene om Potter-filmene, så er det en epoke, der nu slutter med Harry Potter og Dødsregalierne – del 2. Den sidste Potter-film ramte i nat de danske biografer og i de kommende uger vil troldmænd og andet godtfolk nok flokkes i landets biografer for at få det sidste skud magi fra Potter og co. Gallery Nucleus i Alhambra hylder det populære univers og denne sidste film med en udstilling – Harry Potter Tribute Art Exhibition.

Udstillingen løber fra den 9. juli til den 1. august og byder på mere end 100 forskellige værker af mere end 50 kunstnere. Der er nogle virkelig både smukke og originale sager imellem, så er man i nabolaget skulle man smutte forbi. Besøg galleriets eget site for mere info og flere billeder HER og udstillingens blog HER.

Se også: ’Harry Potter’ – en modificeret udgave af ’Star Wars’