Schwarzenegger leverer illustrative one liners

Er der en actionhelt, der har været leveringsdygtig i en lang række klassiske one liners, så er det Arnold Schwarzenegger. En gut ved navn Ian Glaubinger har nu kreeret en lille serie med Arnie og hans one liners. Kan du gætte hvilke film, der er tale om?

Det er et par fine illustrationer og en sjov idé – også selvom han burde have lavet mange flere end blot fem styk, for listen med Arnies one liners er meget længere. Mon Arnie kommer til at levere en udødelig one liner igen? Altså hvis hans come back overhovedet giver pote. Tja, som actionbøf er hans dage jo nok talte – men så kan man jo heldigvis altid gense The Terminator eller Total Recall. Habile sager.


Se andet Arnie-relateret sjov:
’Terminator 2’ som farverig og flippet stop motion
Schwarzenegger synger Predator i gulvet
Arnie er tilbage, næsten