En ærlig trailer for ’Harry Potter’

Nu er jeg ikke på ingen måde dedikeret Potter-fan og har ikke læst en eneste af bøgerne. Det kommer jeg heller ikke til – til genhæld har jeg alle filmene, der selvom de svinger lidt i kvalitet er en ganske underholdende omgang eventyr. Ja, den tredje film Harry Potter og fangen fra Azkaban er sgu nok favoritten.

Nå, men nu har folkene bag de ærlige trailers kastet sig over filmene og påpeger blandt andet, at de er for folk, der er for dovne til at læse – hvilket vel ikke helt er ved siden af. Nå ja, og så gennemgås Harry Hermione and Rons udviking også – fra de forsøgte at spille skuespil som børn, til unge, der forsøger at ligne gamle mennesker. Se selv resten i toppen.

gandalf luke skypotterforest whittaker ginger spice hairy oldmanclaudio hodor larry king Lindsay lohan michael jackson professor vlademir putin warwick davis 01 warwick davis 2 warwick davis 03 warwick davis 04 your first erection

Se andre ærlige trailers:
En ærlig trailer for ’Skyfall’
En ærlig trailer for ’Avatar’
– En ærlig trailer for ’Inception’
En ærlig trailer for ’Prometheus’
En ærlig trailer for ’Transformers’
En ærlig trailer for ’The Avengers’
– En ærlig trailer for ’The Notebook’
En ærlig trailer for ’Jurassic Park’
– En ærlig trailer for ’Les Misérables’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight’
En ærlig trailer for ’The Hunger Games’
En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight Rises’
– En ærlig trailer for ’Twilight: Breaking Dawn’
En ærlig trailer for ’Ringenes Herre’-trilogien
En ærlig trailer for ’The Amazing Spider-Man’
– En ærlig trailer for ’Indiana Jones & The Kingdom of The Crystal Skull’