Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 i flot 4K Ultra HD

4k Ultra HD + Blu-ray: En af nyere tids mest populære film-sagaer nåede sin fortryllende og intense afslutning i 2011. For efter 10 år kunne man nemlig indløse billet til det ottende og sidste kapitel i eventyret om troldmandslærlingen Harry Potter og alle hans strabadser. Nu er den magiske series sidste fire film udkommet i det toplækre, ultra flotte og yderst vellydende 4K Ultra HD-format.

Det betyder, du nu kan genopleve de magiske eventyr med et ekstra spektakulært flot billede og en lydside, der i den grad batter. Forrygende! De sidste fire film i sagaen – der har fået denne vildt lækre opdatering – er Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince samt den todelte og forrygende finale Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 og del 2.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 01

Og ja, jeg er ret glad for filmene og J.K. Rowlings univers – ikke mindst de senere film i sagaen, da tonen her bliver mere alvorlig. Ja, der synes mere på spil i takt med, at Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson er vokset med deres respektive roller som den udvalgte troldmandslærling Harry Potter, den småklodsede, men godmodige Ron Weasley samt den pligtopfylde og evigt flittige Hermione Granger.

De sidste fire kapitler i serien er alle instrueret af David Yates, der med Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 elegant varmer op til det endelige opgør i det forestående og sidste kapitel om Potter og co. Her inden den sidste del, må de tre venner – Harry, Hermione og Ron for alvor stå sammen, selvom mørke kræfter truer med at splitte dem ad.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 02

Jeg er ganske vist ikke hardcore-fan, men jeg kan altså kun anbefale enhver eventyr-entusiast at deltage i Harry Potters spektakulære kamp mod den onde Lord Voldemort, hvor det også John Williams magiske filmscore bør bemærkes, mens blandt andre også Alan Rickman er en sand fornøjelse som den olme Professor Snape.

For magien er ganske vist central i Potter-universet, men det er når de menneskelige bånd knyttes og ikke mindst sættes på prøve, at filmene for alvor fænger – hvilket desværre ikke er så udtalt, før man når til de to sidste film i serien. Men uanset hvad ens præferencer måtte være, så er sagaen solidt produceret og flot eventyr-underholdning.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 03

4K Ultra HD + Blu-ray og ekstramateriale:
Filmen har aldrig set bedre ud eller lydt mere medrivende i hjemmebiografen end med denne opdaterede 4K Ultra HD-udgivelse. Billedsiden gengives ganske enkelt upåklageligt, ultra skarpt og yderst indtagende hele vejen, mens også lydsporet sætter filmmagien i sving med dynamik og medrivende niveauer. En stor og sand audio-visuel fornøjelse.

Herudover følger filmen desuden også med på Blu-ray, der også leverer filmen flot og med et ligeledes dynamisk lydspor. Det er også her, at ekstramaterialet befinder sig, hvor man kan dykke ned i, hvorledes der er blevet arbejdet med seriens historie – og her overførslen fra bøgerne til filmene med blandt andre J.K. Rowlings egne tanker og forhold til karaktererne og universet med mere.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 udkommer på 4K Ultra HD + Blu-ray den 27. marts 2017.
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 cover