Harry Potter and the Half-Blood Prince i storslået 4K Ultra HD

4k Ultra HD + Blu-ray: Magien står helt central i det store Harry Potter-univers, men det er når de menneskelige bånd knyttes og ikke mindst sættes på prøve, at filmene for alvor fænger. Hvilket er særligt udtalt i de senere film i serien. Nu er den magiske filmsagas sidste fire film så netop udkommet i det toplækre, ultra flotte og yderst vellydende 4K Ultra HD-format.

Det betyder, du nu kan genopleve de magiske eventyr med et ekstra spektakulært flot billede og en lydside, der i den grad batter. Forrygende! De sidste fire film i sagaen – der har fået denne vildt lækre opdatering – er Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince samt den todelte og forrygende finale Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 og del 2.

Harry Potter 6 and the Half-Blood Prince 01

Jeg har aldrig læst bøgerne af J.K. Rowling, men er glad for filmene – ikke mindst de senere film i sagaen, da tonen her bliver mere alvorlig. Ja, der synes mere på spil i takt med, at Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson er vokset med deres respektive roller som den udvalgte troldmandslærling Harry Potter, den småklodsede, men godmodige Ron Weasley samt den pligtopfylde og evigt flittige Hermione Granger.

De sidste fire kapitler i serien er alle instrueret af David Yates, og han fortsætter med fanen højt i Harry Potter and the Half-Blood Prince. Her strammer Voldemort sit greb yderligere om både mugglernes og troldmændenes verden, mens Harry og den kyndige Dumbledore således forsøger at finde svagheder hos den fæle Voldemort. Her holdes et ganske fint niveau, selvom filmen for mig mest fungerer som et rigtig godt og potent forspil, inden Harry Potter og resten af flokken runder eventyret af med maner i The Deathly Hallows del 1 og 2.

Harry Potter 6 and the Half-Blood Prince 02

Jeg bliver nok aldrig hardcore-fan, men jeg kun anbefale enhver eventyr-entusiast at deltage i Harry Potters spektakulære kamp mod den onde Lord Voldemort, hvor også John Williams magiske filmscore bør bemærkes samt blandt andre også Alan Rickman, der er en sand fornøjelse som den olme Professor Snape. Ja, jeg tager bestemt gerne turen til Hogwarts igen og igen.

4K Ultra HD + Blu-ray og ekstramateriale:
Filmen har aldrig set bedre ud eller lydt mere medrivende i hjemmebiografen end med denne opdaterede 4K Ultra HD-udgivelse. Billedsiden gengives ganske enkelt upåklageligt, ultra skarpt og yderst indtagende hele vejen, mens også lydsporet sætter filmmagien i sving med dynamik og medrivende niveauer. En stor og sand audio-visuel fornøjelse.

Harry Potter 6 and the Half-Blood Prince 03

Herudover følger filmen desuden også med på Blu-ray, der også leverer filmen flot og med et ligeledes dynamisk lydspor. Det er også her, at ekstramaterialet befinder sig. Her kan man således få indblik i universets mange magiske effekter med alt fra grumme drager til fortryllende trylleformularer, men her ligeledes krydres med interviews af folkene bag den mægtige saga.

Harry Potter and the Half-Blood Prince udkommer på 4K Ultra HD + Blu-ray den 27. marts 2017.

Harry Potter and the Half-Blood Prince cover