Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 i super 4K Ultra HD

4k Ultra HD + Blu-ray: Efter 10 år kunne man i 2011 indløse billet til det ottende og sidste kapitel i eventyret om troldmandslærlingen Harry Potter og alle hans strabadser. Nu er den magiske series sidste fire film udkommet i det toplækre, ultra flotte og yderst vellydende 4K Ultra HD-format.

Det betyder, du nu kan genopleve de magiske eventyr med et ekstra spektakulært flot billede og en lydside, der i den grad batter. Forrygende! De sidste fire film i sagaen – der har fået denne vildt lækre opdatering – er som bekendt Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince samt den todelte finale Harry Potter and the Deathly Hallows del 1 og del 2.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 thumb

Selvom jeg aldrig har læst bøgerne af J.K. Rowling, er jeg glad for filmene – ikke mindst de senere film i sagaen, da tonen her bliver mere alvorlig. Ja, der synes mere på spil i takt med, at Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson er vokset med deres respektive roller som den udvalgte troldmandslærling Harry Potter, den godmodige Ron Weasley samt den pligtopfylde og evigt flittige Hermione Granger.

De sidste fire kapitler i serien er alle instrueret af David Yates, og han får i den. grad både stærkt, engagerende og følelsesmæssigt afslutte sagen med Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 – blandt andet med en fænomenal Ralph Fiennes som den onde Lord Voldemort.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 03

Det slår med andre ord for alvor gnister i den to-delte finale, hvor den ellers renskurede Harry Potter viser mere kant. Det kunne resten af sagaen godt bruge mere af. Men her kommer der for alvor dilemmaer, karakterudvikling og det spændende drama i spil med blandt andet Potters komplekse forhold til sine afdøde forældre og den formørkede forbindelse til Voldemort.

Jeg er ganske vist ikke hardcore-fan, men jeg kan kun anbefale enhver eventyr-entusiast at deltage i Harry Potters spektakulære kamp mod den onde Lord Voldemort, hvor det også John Williams magiske filmscore bør bemærkes og blandt andre også Alan Rickman er en sand fornøjelse som den olme Professor Snape. Ja, jeg tager gerne en tur til Hogwarts igen og igen.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 02

4K Ultra HD + Blu-ray og ekstramateriale:
Filmen har aldrig set bedre ud eller lydt mere medrivende i hjemmebiografen end med denne opdaterede 4K Ultra HD-udgivelse. Billedsiden gengives ganske enkelt upåklageligt, ultra skarpt og yderst indtagende hele vejen, mens også lydsporet sætter filmmagien i sving med dynamik og medrivende niveauer. En stor og sand audio-visuel fornøjelse.

Herudover følger filmen desuden også med på Blu-ray, der også leverer filmen flot og med et ligeledes dynamisk lydspor. Det er også her, at ekstramaterialet befinder sig, hvor man her får et indblik i, hvor dan castet har det med at være vokset op foran kameraet i filmsagaen – her med interview af cast og crew med mere.


- Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 udkommer på 4K Ultra HD + Blu-ray den 27. marts 2017.
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 cover