Transformers: Revenge of the Fallen i forrygende 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Det hele startede tilbage i 2007 – for 10 år siden – med den første af Michael Bays film om de enorme robotter: Transformers – der som bekendt er baseret på legetøjet af samme navn. Den første film hed da også ganske enkelt ‘Transformers’, mens de efterfølgende hed ‘Revenge of the Fallen’ (2009), ‘Dark of the Moon’ (2011), ‘Age of Extinction’ (2014), mens den nyeste i serien hedder ‘The Last Knight’ (2017). Nu er ‘Transformers: Revenge of the Fallen’ landet på 4K Ultra HD.

Kampen om Jorden fortsætter i denne actionspækkede biografsucces af instruktør Michael Bay. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) er denne gang netop påbegyndt en helt normal tilværelse som college-studerende. Men da han erfarer sandheden om robotracernes oprindelse, lader han skæbnen råde og slutter sig til Optimus Prime og Bumblebee i en verdensomspændende krig mod de onde Decepticoner.

Transformers Revenge of the Fallen 01

Kan du ikke få nok af Transformers, så venter der i 2018 en spin-off-film med titlen ‘Bumblebee’, der dog ikke instrueres af Michael Bay, men af Travis Knight, mens en sjette film om de mægtige maskiner skulle lande fremme i 2019. Så ja, spring du blot på eventyret her og glæd dig så til endnu mere robot-action i hvert fald de næste to år.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Filmen leveres på det helt forrygende 4K Ultra HD-format, hvor både de store maskiner og menneskerne i den grad kommer til deres ret. Med et både farvemættet, detaljerigt og veldefineret billede hele vejen, hvor også den bombastiske og robotsvingende lydside ligeledes imponerer med sine veldefinerede niveauer og solide bund. Filmen følger desuden med på Blu-ray.

-‘Transformers: Revenge of the Fallen’ udkommer på 4K Ultra HD den 13. november.
Transformers Revenge of the Fallen 4k ultra HD Blu-ray cover