WESTWORLD SÆSON 2: Futuristisk science fiction-serie på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Det er måske de færreste, der ved det, men den amerikanske science fiction-serie ‘Westworld’ er faktisk baseret på filmen af samme navn fra 1973 som både er skrevet og instrueret af Michael Crichton. Den kan jeg forresten varmt anbefale, at man ser, da man her blandt andet finder en yderst cool Yul Brynner som gunslinger. Men nu er anden sæson af HBO-serien ‘Westworld’ altså udkommet 4K Ultra HD.

I denne nye og anden sæson forsøger Delores (Evan Rachel Wood) at tage styringen, mens Maeve (Thandie Newton) tager ud på en mission alene og så følger Bernard (Jeffery Wright) og Manden i sort (Ed Harris) op på deres fortids gerninger. Det hele folder sig ud i 10 nye episoder, hvor man på rollelisten blandt andet også finder James Marsden og Tessa Thompson.

Historien finder blandt andet sted i den fiktive verden Westword, som er en art teknologisk advanceret Det Vilde Vesten-forlystelsespark, der er beboet af androider. Man kan således – hvis man altså har penge nok i pungen – besøge Westworld, hvor man kan udleve sine drømme som både hårdkogt cowboy med pistoler i bæltet eller være sammen med androiderne uden nogen frygt for reprimander. Umiddelbart et slaraffenland, men der er naturligvis en bagside ved parken…

Det er HBO, der står bag serien – og de har tidligere i den grad været garant for serie-kvalitet med serier som blandt andet ‘True Detective’, ‘Game of Thrones’ og ‘Sopranos’. Serie-udgaven af ‘Westworld’ er desuden skabt af Christopher Nolans bror og hyppige samarbejdspartner Jonathan Nolan samt Lisa Joy.

4K ULTRA HD og EKSTRAMATERIALE: Udover, at man kan opleve denne anden sæson i det billed- og lyd-optimale 4K Ultra HD-format, så medfølger sæsonen også på Blu-ray. Udgivelsen byder desuden på omgang ekstramateriale, hvor man kan dykke ned i diverse aspekter ved serien og dens tilblivelse med featurettere ‘The Truth Behind Delos’ og ‘These Violent Delights Have Violent Ends’ videre til ‘Bring Your Self Back Online’ med blandt andet tanker om sæson 2 og seriens teknologi, mens der også følger den såkaldte ‘Creating Westworlds Reality’ med til hver af de 10 afsnit.

– ‘Westworld’ sæson 2 udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 13. december 2018.