THE FLASH SÆSON 4: Superhelte-underholdning i høj fart

Hurtig superhelt på Blu-ray: Det er muligt, at man i disse år kan opleve den ene superhelt efter den anden i sin egen spillefilm. Man har blandt andet kunne se den lynende hurtige superhelt The Flash på superhelteholdet i ‘Justice League’ sammen med både Batman og Wonder Woman. Men den yderst hurtige helt har altså også sin helt egen tv-serie, der blot hedder ‘The Flash’ – og det faktisk siden 2014. Nu er seriens 4. sæson udkommet på Blu-ray.

Med Barry Allen aka The Flash fanget i Speed Force ligger opgaven med at beskytte Central City hos hans familie og teamet hos S.T.A.R. Labs. Cisco Ramon sætter derfor i denne 4. sæson alt på spil for at befri The Flash. Men helt nemt er det naturligvis ikke. For den skarpsindige og mægtige skurk Clifford DeVoe alias Thinker dukker nemlig op, hvilket hurtigt betyder voldsomme overraskelser for vores helte.

The Flash og serien er baseret på DC-superhelten af samme navn, hvis ekstraordinære evne er at være hurtigere end lynet, mens han bekæmper skurke og kriminalitet i forskellige afskygninger. Serien er en spin-off af serien ‘Arrow’, der foregår i samme fiktive univers. Så ja, du kan med andre ord se frem til en serie i høj fart med denne 4. sæsons 23 afsnit.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en ganske omfattende omgang ekstramaterie, hvor du kan dykke yderlige ned i seriens og denne 4. sæsons univers. Du finder således fire såkaldte ‘DC Super Hero Crossover episodes with Arrow, DC’s Legends of Tomorrow and Supergirl’, videre til fem featuretter, som kigger nærmere på forskellige aspekter af serien, mens der slutteligt er en række slettede scener samt spas fra produktionen.

– ‘The Flash’ sæson 4 udkommer på dvd og Blu-ray den 6. december 2018.