DOWNSIZING: Matt Damon skrumper i 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Okay, lad mig bare være helt ærlig her fra starten af. Jeg har altså et soft spot for både Matt Damon, Christoph Waltz og Kristen Wiig samt ikke mindst Udo Kier. De er alle med i ‘Downsizing’, der udkommer på det forrygende 4K Ultra HD-format. Nå ja, og så er vores alle sammens Søren Pilmark søreme også med i en mindre rolle.

I dramakomedien finder norske videnskabsfolk en måde at få mennesker til at krympe helt ned til godt tolv centimeter. Derfor beslutter Paul Safranek og hans kone Audrey at droppe deres stressede liv, blive små og leve stort i en luksuriøs miniverden kaldet Leisureland. Det er fyldt med skelsættende eventyr og uendelige muligheder, og Paul opdager en helt ny verden og indser, at vi er skabt til noget større.

Der venter med andre ord både komiske indslag og ikke mindst både tankevækkende idéer og engagerende drama med ‘Downsizing’, der er instrueret af den talentfulde Alexander Payne – manden bag blandt andet den forrygende morsomme ‘Sideways’, videre til den fine ‘The Descendants’ og ikke mindst også den rørende ‘Nebraska’.

4K Ultra HD-udgivelsen byder på et knivskarpt, farvemættet og detaljerigt billede samt en dynamisk og klar lydside. Hertil kommer en omgang ekstramateriale, hvor du kan dykke ned i en række featuretter: Working With Alexander, The Cast, A Visual Journey, A Matter Of Perspective, That Smile og A Global Concern. Desuden følger filmen også med på Blu-ray.

– ‘Downsizing’ udkommer på 4K Ultra HD, Blu-ray og dvd den 7. juni.