Der er masser af musikalske narrestreger i de fire film med Alvin og de frække jordegen

En masse frække jordegern på Blu-ray: Den nyeste og fjerde film i rækken om Alvin og de frække jordegen er udkommet, og i den forbindelse er der også udkommet en boks med alle filmene om de musikalske jordegerns strabadser. Fra den første, der kom i 2007 og frem til den nyeste, der landede sidste år.

Men det hele startede altså i 2007, hvor vi første gang møder de syngende og dansende jordegen – Alvin, Simon og Theodore. I den første film møder de sangskriveren Dave Seville, der spilles af Jason Lee. Han finder hurtigt ud af, at de søde jordegern ikke er som andre jordegern, men altså yderst talentfulde.

alvin-paa-1-4-blu-ray-03

Der går da heller ikke lang tid, før de tre små pelsklædte venner kendte popstjerner, der rejer på en stor turné. Men naturligvis er ikke alle lige så flinke, som Dave Saville, for en pengegrisk musikproducer forsøger at narre alle pengene ned i sin egne lommer.

Men bare rolig, de klarede løjerne i første film. For to år senere i 2009 kom film nummer to, hvor de tre jordegern for en stud holder fri fra stjernelivet for at starte i skole. Ja, selv popstjerner skal jo gå i skole. Her møder de dog The Chipettes – en pigegruppe, der giver dem konkurrence til stregen.

alvin-paa-1-4-blu-ray-05

I den tredje film fra 2011 fortsætter de musikalske løjer ufortrødent, da Alvin og vennerne samt The Chipettes tager på en ferie på et stort krydstogtsskib. Men det går naturligvis ikke uden problemer. For de strander nemlig på en øde ø, der måske slet ikke er så øde, som de først tror.

I den nye film og fjerne film Alvin og de frække jordegern – På farten tager vennerne på et vildt roadtrip til Miami. Og ja, bare rolig – de både synger og danser sig også her igennem løjerne. Så hvis du bare ikke kan få nok at musikalske og frække jordegern, så er det muligvis en god idé at få fingrene i denne Blu-ray-boks.

Alvin og de frække jordegern 1-4 er udkommet på dvd og Blu-ray den 9. juni.

[tabgroup][tab title=”Alvin og de frække jordegern 1-4 | Blu-ray”]
avin-1-4-blu-ray-cover

Originaltitel: Alvin and the Chipmunks (2007), Alvin and the Chipmunks 2 (2009), Alvin and the Chipmunks Chipwrecked (2011), Alvin and the Chipmunks 4: Road Chip (2015)
Release: den 9. juni 2016
Instruktion: Tim Hill m.fl.
Medvirkende:
Jason Lee, David Cross, Cameron Richardson m.fl.
Spilletid: 91 min., 88 min., 87 min., 92 min.
Distributør: Paramount Pictures Home Entertainment[/tab][/tabgroup]