GOOSEBUMPS 2: Gys, mystik og sjov for de yngre

Gys på Blu-ray: Du har måske allerede set den første film i Goosebumps-universet. Hvis du kunne lide den og bare vil have mere, så er der håb for dig. For ja, nu er der nemlig kommet endnu en film i serien med den passende titel ‘Goosebumps 2’. Den er nu udkommet på Blu-ray her i landet.

Den står således på mere gys, mere mystik og mere sjov for de. lidt yngre, der gruppen af børn skal op imod den onde dukke. For efter ved et uheld at have sluppet Slappy løs må de tre venner gøre skaden god igen ved at lukke den onde dukke og hans væsener tilbage i Stines bog, inden det er for sent.

Det er således præmissen for denne to’er i serien. Så hvis du kunne lide den første film, så kan du jo overveje, om ikke du også skal have fingre i denne Blu-ray-udgivelse, der byder på mere i det kulørte univers og forskellige mystiske væsner – fra gorillaer til varulve.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, som du kan dykke ned i. Således finder du både spas fra produktionen, slettede scener, videre til et kig på filmens monstre og castingen af Slappy samt en the making of med mere.

‘Goosebumps’ udkommer på dvd og Blu-ray den 14. marts.