CHIPS: Med sjove strissere på morsom og vanvittig afveje

En morsom Blu-ray: Er du klar på en omgang strisser sjov og ballade tilsat heftig action? Ja, så er du vist kommet til det helt rette sted. For med buddy cop- og action-komedien ‘Chips’ er det lige præcis, hvad der venter dig, hvis du vælger at hoppe ombord på filmen. Jeg har aldrig set tv-serien af samme navn – der løb over skærmen fra 1977 til 1983 – som filmen er baseret på. Men mon ikke også, at den diskede om med lignende sjove indfald og medrivende actionscener?

Det gør filmen i hvert fald, hvor man finder Dax Shepard i rollen som Officer Jon Baker samt en personlig favorit i Michael Peña som Frank “Ponch” Poncherello. Jon er professionel motorcyklist og uerfaren betjent, der gør sit bedste for at redde sit ægteskab, mens Frank er undercover FBI-agent, som er på sporet af at røveri.

Chips Blu-ray 01

Så med Jons evner udi at køre motorcykel og Franks erfaring med kriminalitet, forsøger denne umage duo at løse problemerne og ellers alt, hvad de løber ind i. Men ja, det er ikke et umage par for ingenting, da de går på hinandens nerver konstant, hvilket man jo kan sige sig selv er en klods om benet for dem begge, når nu de skal forsøge at klare ærterne. Men dette er en del af filmens og deres charme – og heri finder man også en del komik.

Blu-ray-udgivelsen lader bestemt komme filmen til sin ret med et flot, farvemættet og solidt billede, mens også lydsporet spiller uden problemer – dynamisk, klart og velbalanceret. Sådan! Herudover finder man på udgivelsen også lidt ekstramateriale i en række slettede scener, mens filmens instruktør, Dax Shepard, blandt andet snakker om, hvorfor han valgte at genindspille tv-serien som spillefilm videre til kig på filmens stunts. Så spænd hjelmen og hop ombord i komedien ‘Chips’.

– ‘Chips’ udkommer på dvd og Blu-ray den 17. august 2017.
Chips Blu-ray cover