GOTHAM SÆSON 4: Kom med til en by fyldt med karismatiske skurke

Superskurke på Blu-ray: Hvis du godt kan lide flagermusemanden Batman og hele rosset fra Gotham City, så bør du altså overveje, om ikke du bør give dig i kast med den amerikanske tv-serie ‘Gotham’. Den tager nemlig publikum med tilbage i tiden, hvor Batman endnu ikke var Batman, og hvor de legendariske skurke havde deres fødsel. Nu er sæson 4 udkommet på Blu-ray.

Serien er således baseret på de sidenhen så legendariske karakterer fra DC Comics-universet – her med blandt andet unge udgaver af James Gordon og Bruce Wayne. Videre finder man også skurke så som Oswald Copplepot aka Pengvinmanden, Edward Nygma aka The Riddler samt den fremtidige Poison Ivy og Jervis Tetch aka Mad Hatter.

Det er altså et interessant kig bagud i tiden, der her giver et indblik i nogle af de mest spændende karakterer i superhelte-universet. Serien har Ben McKenzie i front som en ung James Gordon, mens en ung Bruce Wayne altså også dukker op sammen med flere af Batmans fremtidige skurke som nævn ovenfor samt blandt andet også Catwoman, Fugleskræmslet og Mr. Freeze med flere.

Gotham Citys mest berygtede forbrydere melder sig i denne fjerde sæson, hvilket tvinger kriminalbetjentene Jim Gordon og Harvey Bullock til at bekæmpe en flok moralsk fordærvede og sindsforvirrede superhelte, inklusiv Penguin, Edward Nygma/Riddler, Barbara Kean, Tabitha Galavan og Poison Ivy. Men da byen er på vej ud i kaos, står Dark Knight klar i kulissen.

EKSTRAMATERIALE: Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, hvor du kan få et indblik i seriens forskellige aspekter med featuretterne ‘Solomon Grundy: Born On A Monday’, ‘The Sirens Take Gotham’, ‘The Best Of DC Tv’s Comic-Con Panels San Diego 2017’ samt slettede scener.

– ‘Gotham’ sæson 3 udkommer på Blu-ray den 11. januar 2018.