Farverigt eventyr med Smølferne: Den hemmelige landsby

De små blå på Blu-ray: Vi kender alle de små, søde og sjove smølfer. Nu er der kommet en ny animationsfilm med de blå skønheder – den hedder ‘Smølferne: Den hemmelige landsby’. Men nej, det er som bekendt ikke første gang, at vi ser noget til smølferne på film – eller i det hele taget. For tilbage i 1950’erne var det nemlig den belgiske tegner Peyo, der opfandt smølferne til tegneserieformatet.

Siden opfindelsen af de populære smølfer er der da også blevet lavet et hav af tegneserier, figurer, albums og sidst men ikke mindst også flere film, hvor ‘Smølferne: Den hemmelige landsby’ er den nyeste i rækken. Her finder Smøfine og hendes bedste venner et mystisk kort, der leder dem ud på et sjovt eventyr mod en gådefuld landsby, hvor der venter dem en stor hemmelighed.

Smølferne Den hemmelige landsby 01

Så hvis du som mange andre bare ikke kan få nok af smølferne, så er det jo ret oplagt, at du finder vandreskoene frem og tager med på dette smølfeeventyr med Smøfine og hendes venner. Smølferne er forresten som så mange gange før også her oppe imod den altid udspekulerede og onde troldmand Gargamel, der forsøger at komme dem i forkøbet til den hemmelige landsby.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en god omgang ekstramateriale udover selve filmen. Her finder man blandt andet dansende smølfer, videre til et kig på tilblivelsen af ‘Smølferne: Den hemmelige landsby’ samt smølfer i et køkken og et kig på, hvordan man tegner smølferne. Der er med andre ord nok af smølferier at kaste sig over med denne smølfe-udgivelse.

– ‘Smølferne: Den hemmelige landsby’ udkommer på dvd og Blu-ray den 21. august.
smurfs secret village cover