BATMAN BEGINS: Begyndelsen på Batman på formidabel 4K

4K Ultra HD: Dystert og med alvorsrungende tyngde blev nattens hævner, Batman, genintroduceret i ‘Batman Begins’ med Christopher Nolans kyndige hænder. Den legendariske og kappeklædte helt blev i den grad og ligeledes revitaliseret med dramatisk tyngde og episk schwung – det sammen med superheltegenren, der her fik nyt og alvortungt liv.

Nu er den formidable begyndelse på Christopher Nolans Batman-trilogi udkommet på det ligeledes formidable 4K Ultra HD, hvor filmen således aldrig har taget sig bedre ud til hjemmebiografen. Du kan derfor nu se eller gense – men uden tvivl nyde – denne dystre oprindelseshistorie om den traumatiserede Bruce Wayne, der må rejse langt hjemmefra for at finde sig selv og sin betydning i verden – at blive til Batman.

batman begins 4K 02

Christian Bale får her fornemt etableret Bruce Wayne og hans bevingede alter ego som en troværdig karakter, der engagerende løfter både dramaet og rollen som den legendariske superhelt. En film, der ikke kun gav forhåbninger om Christopher Nolans kommende Batman-film, men også superheltegenrens fremtid på film. Helt igennem mesterligt.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Filmen gør sig i den grad godt på 4K Ultra HD. Billedet står skarpt, veldefineret og klart filmen igennem, mens også lydsiden imponerer med sine forrygende niveauer, tyngde og dynamiske krop. Ekstramaterialet er et kapitel for sig. Man kan nemlig her dykke ned i et i den grad lækker bag-om-materiale, der giver et spændende indblik i både filmen, den tilblivelse og Batman-karakteren. Filmen følger desuden med på Blu-ray.

– ‘Batman Begins’ udkommer på 4K Ultra HD den 18. december 2017.
batman begins UHD cover