VICTORIA & ABDUL: Et forførende og usædvanligt venskab

Drama på Blu-ray: Med Judi Dench i front og i samspil med Ali Fazal er det en usædvanlig, men sand historie om et uventet venskab i de sene år af dronning Victorias bemærkelsesværdige regeringstid, der fortælles i ‘Victoria & Abdul’. Dramaet er nu udkommet på Blu-ray, så du kan se eller gense den fine historie.

Den unge kontorist Abdul Karim rejser fra Indien for at deltage i dronningens halvtredsårsjubilæum og bliver overraskende godt modtaget af dronningen. Da hun stiller spørgsmål ved begrænsningerne ved sin mangeårige position, indgår de to i en usædvanlig alliance med en loyalitet over for hinanden, som hendes hof forsøger at ødelægge.

victoria og abdul blu-ray 02

Efterhånden som venskabet bliver tættere, får dronningen et nyt syn på verden og menneskeheden omkring sig. Det er med andre ord også en fortælling, der kan inspirere publikum til selv at reflektere over livet og de venskaber, man omgiver sig med. Desuden er Judi Dench jo altid en fornøjelse at være i selskab med.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en lille omgang ekstramateriale, hvor man får et nærmere indblik i det umage venskab mellem Victoria og Abdul, mens der også kigges nærmere på filmens look.

– Blu-ray-udgivelsen af ‘Victoria & Abdul’ udkommer på Blu-ray den 15. marts.
victoria og abdul blu-ray anmeldelse