COLLATERAL BEAUTY: Will Smith skal finde tilbage til livet efter en personlig tragedie

Forrygende ensemble-drama på Blu-ray: Det er muligt, at Will Smith står øverst på plakaten til det rørende drama Collateral Beauty, men filmen er i den grad også en holdindsats fra et yderst indbydende og alsidigt cast, der blandt andre tæller skønne navne som Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña og Naomie Harris videre til Kate Winslet, Helen Mirren og Jacob Latimore.

Men selvom der her er tale om et stort og lækket cast, er det dog Will Smith, der er i front for dramaet, hvor han spiller en reklamechef i New York, der rammes af en tragedie, da hans datter dør. Han håndterer således den svære og tragiske situation ved at skrive en række breve om tragedien. Filmen handler således også om kærlighed, selve livet og ikke mindst om at komme sig over en tung sorg.

Collateral Beauty still 01

Filmen er instrueret af David Frankel, der blandt andet også har instrueret den nusselige Marley & Me fra 2008 samt den skarpe komedie The Devil Wears Prada fra 2006 – han har således et fint greb om det søde drama, hvor også kærligheden og humoren spiller ind. Collateral Beauty er således også en film, der handler om det at komme sig over et stort tab samt at leve med dette tab efterfølgende og ikke mindst kampen for at vende tilbage til livet og finde mening med det hele igen.

Blu-ray-udgivelsen leverer det søde og tåreperser-ivrige drama med et vildt flot og klart billede, mens lydsporet ligeledes spiller dynamisk og uden problemer. Der er også en lille omgang ekstramateriale at dykke ned i, hvor cast og crew taler om, hvordan de selv har været inspireret til at kigge på deres liv i et nyt lys. Så ja, hvis du er til dramaer med et stærkt cast og hang til tårer, så er det måske netop Collateral Beauty, du skal kaste dig over.

Collateral Beauty udkommer på dvd og Blu-ray den 18. maj 2017.
collateral beauty blu-ray cover