THE LAST SHIP SÆSON 4: En kamp for menneskeheden overlevelse

Actionfyldt serie på Blu-ray: Vi er kommet til den fjerde sæson af den amerikanske action- og drama-serie ‘The Last Ship’, der netop er landet på Blu-ray her i landet. Det betyder, at der venter dig helt nye, intense og spændende afsnit med besætningen ombord på USS Nathan James, hvor man fortsat forsøger at finde en kur mod en global og dødbringende virus, som har udslettet over 80 procent af jordens befolkning. Ja, det er baske sager.

I denne nye sæson søger Tom Chandler trøst i Grækenland, mens kaptajn Slattery og Nathan James’ mandskab har fundet ud af, at virussen har spredt sig og altså nu også ramt verdens afgrøder. Med jagten efter en løsning, der kan redde verden fra global hungersnød, bliver Chandlers helterejse således også til en art moderne genfortælling af Homers Odyssé.

Denne nye sæson af ‘The Last Ship’ er med andre en både dystopisk, nervepirrende og tankevækkende sæson, der altså skildrer en verden på vej mod undergangen og ikke mindst i aller højeste alarmberedskab, hvor det er intet mindre end menneskehedens skæbne, der er på spil.

Hvis du endnu ikke er hoppet på serien, bør du overveje om ikke, det er nu, du skal slå til? For der venter faktisk også en femte sæson forude, hvilket må glæde fans af serien. Blu-ray-udgivelsens ekstramateriale består af et kig på serien samt denne sæson. Så hop ombord på USS Nathan James og sejl ud på en rejse for at redde de sidste overlevende på Jorden.

– ‘The Last Ship’ sæson 4 udkommer på dvd og Blu-ray den 21. juni 2018.