ANIMAL KINGDOM SÆSON 1: En intens serie om en kriminel families farlige eskapader

En intens serie på Blu-ray: Hvis du endnu ikke har set den forrygende, australske dramathriller Animal Kingdom af David Michôd fra 2010, så kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at få fingrene i den. Nu er der så landet en tv-dramaserie af samme navn, som er baseret på filmen. David Michôd er desuden executive producer på serien, hvor den første sæson netop er udkommet på Blu-ray her i landet.

Serien følger den 17-årige J, der efter hans mors død flytter ind hos nogle fjerne slægtninge, der ikke just er guds bedste børn – men snarere kriminelle. I den lille badeby i Californien finder man blandt andre J’s skarpe bedstemor Janine Cody- der spilles af Ellen Barkin – der leder an i den kriminelle klan, hvor hun ligeledes holder hånd om sine fire sønner. Så mens J forsøger at bearbejde sorgen over sin mors død, så kommer der kun nye problemer til i hans nye omgivelser, hvilket for ham er noget uvant. Så nu må han også forsøge at håndtere det.

Animal Kingdom season 1 still 01

Der venter allerede nu en anden sæson forude, så det er nu du bør springe på denne hårdkogte, intense og dramatiske krimiseries første sæson, der udover det brutale drama også byder på et ligeledes brutalt cast, hvor de fire sønner udgør et både farlig og spændende firkløver for den 17-årige J, som spilles af Finn Cole.

Så hvis du er til hårdkogt drama, intense familierelationer og krimiunderholdning, så bør du overveje, om ikke Animal Kingdom er en serie for dig. Blu-ray-udgivelsen leverer desuden løjerne med et detaljerigt og skarpt billede samt en dynamisk og klar lydside. Ekstramaterialet består af seks featuretter, der giver et indblik i serien. Blandt andet med kig på seriens stunts, karaktergalleriet videre til slettede scener og hvordan skuespillerne skaber deres roller.

Animal Kingdom sæson 1 udkommer på dvd og Blu-ray den 4. maj 2017.

Animal Kingdom season 1 cover