THE LAST SHIP SÆSON 3: En nervepirrende kamp for menneskeheden overlevelse

Actionfyldt serie på Blu-ray: Vi er nu allerede kommet til den tredje sæson i den amerikanske action- og drama-serie The Last Ship, der netop er landet på Blu-ray her i landet. Det betyder, at der venter dog 13 nye, intense og spændende afsnit med besætningen ombord på USS Nathan James, hvor man fortsat forsøger at finde en kur mod en global virus, der har udslette over 80 procent af jordens befolkning. Ja, det er baske sager.

Det er naturligvis ikke nogen let opgave, men i denne sæson kigge besætningen nærmer på Asien, hvor kaptajn Tom Chandler – spillet af en stoisk og sej Eric Dane – er med til et verdensomspændende topmøde, hvor de efterforsker nogle påstande, der peger på, at den såkaldte Scott-kur hamstres. Mens rygtebørsen også snakker om en grum mutation af den oprindelige virus, hvilket har bevirket endnu et dødeligt udbrud i Japan.

The Last Ship season 3 still 01

Og som det rammende beskrives på coveret til den solide Blu-ray-udgivelse vil dette have alvorlige konsekvenser for hele verden, hvis rygerne er sandt. Ja, det er med andre en både dystopisk, nervepirrende og tankevækkende serie, der skildrer en verden i alarmberedskab, hvor det er intet mindre end menneskehedens skæbne, der er på spil.

Hvis du endnu ikke er hoppe på serien, bør du overveje om ikke, det er nu, du skal slå til? For der venter faktisk både en fjerde og femte sæson forude, hvilket må glæde fans af serien. Blu-ray-udgivelsen gengiver desuden eskapaderne med et flot og veldefineret billede samt en medrivende og dynamisk lydside. Ekstramaterialet består blandt andet af et kig på diverse afsnit videre til et kig bag serien. Så hop ombord på USS Nathan James og sejl ud på en rejse for at redde de sidste overlevende på Jorden.

The Last Ship sæson 3 udkommer på dvd den 11. maj 2017.


The Last Ship season 3 Blu-ray cover