Kan du mon finde ud i live med ‘Escape Room’?

Uhygge på Blu-ray: Du kender måske godt de der ‘escape rooms’, hvor deltagerne skal løse diverse gåde og mysterier for at slippe ud af kattepinen? Altså en leg helt og aldeles i spøg. Sådan er det dog langt fra i filmen, der har fået den passende titel ‘Escape Room’ – og som nu udkommer på Blu-ray her i landet. Bered dig således på en leg på liv og død.

For i denne spændingsfilm lander seks personer, der ikke kender hinanden, nemlig i en ret så dødelig situation, som de langt fra er herre over. Således fanget i en dødelige labyrint går de fra det ene skrækkelige scenarie til det næste – og det hele bliver kun fortløbende mere og mere grufuldt for de seks personer, der har alt at miste – nemlig selveste livet.

De må således forsøge at holde hovedet koldt i en situation, hvor netop det synes som en umulig opgave. Men det er ikke desto mindre netop den opgave, de har foran sig – det naturligvis sammen med rækken af opgaver, der står mellem dem og døden. De må på den måde nu bruge deres sunde fornuft for at finde de helt rigtige ledetrådene eller gå i den visse død.

Udover selve filmen, så medfølger der på Blu-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale. Her finder man blandt andet otte slettede scener, videre til et kig på, hvordan filmens forskellige rum er blevet skabt samt en snak med både cast og crew med mere.

‘Escape Room’ udkommer på dvd og Blu-ray 10. juni.