WESTWORLD SÆSON 1: Hårdkogt western på super 4K Ultra HD

Hårdkogt og futuristisk western på 4K Ultra HD: Det er måske ikke de fleste, der ved det, men den amerikanske science-fiction-serie ‘Westworld’ er baseret på filmen af samme navn fra 1973, der var både skrevet og instrueret af Michael Crichton. Den kan jeg forresten også varmt anbefale, da man her blandt andet finder en cool Yul Brynner som gunslinger.

Nu er den første sæson af ‘Westworld’ så udkommet på det helt igennem forrygende format 4K Ultra HD, der i den grad lader seriens flotte billedside komme til sin ret med et nuanceret, veldefineret og farvemættet billede, mens lydsiden ligeledes står knivskarpt, klart og dynamisk. Desuden så indeholder 4K Ultra HD-udgivelsen også serien på Blu-ray.

Westworld blu-ray season 1 01

Historien finder sted i den fiktive verden Westword, en teknologisk advanceret Det Vilde Vesten-tematiseret forlystelsespark, der er beboet af androider. Man kan således – hvis man har penge nok i pungen – besøge Westworld, hvor man kan udleve sine drømme som både hårdkogt cowboy med pistoler i bæltet, eller være sammen med androiderne uden nogen frygt for reprimander. Umiddelbart et slaraffenland, men der er naturligvis en bagside ved parken…

HBO står bag serien – og de er som bekendt kendt for kvalitet med blandt andet serier som ‘True Detective’ og ‘Sopranos’. Med den 10 afsnit lange sæson af ‘Westworld’ har de endnu et hit på CV’et. Serien er skabt af  Christopher Nolans bror Jonathan Nolan samt Lisa Joy, mens man på rollelisten blandt andet finder prominente navne som Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris samt ikke mindst Anthony Hopkins og vores egen Sidse Babett Knudsen.

Ekstramateriale:
Udgivelsen byder desuden på omgang ekstramateriale, hvor man kan dykke ned i diverse aspekter ved serien og dens tilblivelse, så som historien og skabelsen af selve forlystelsesparken Westworld, mens man også finder mere fjollede indslag som spas fra settet.

– ‘Westworld’ sæson 1 udkommer den 16. november 2017.
Westworld blu-ray cover