SHOOTER SÆSON 2: Skarptskydende action for fuld udblæsning

Skarptskydende serie på dvd: Jeg husker Antoine Fuquas actionfilm ‘Shooter’ fra 2007 med Mark Wahlberg i hovedrollen som en virkeligt vellykket omgang skudsalver. Derfor var det da også interessant, da jeg første gang hørte om, at filmen skulle omdannes til sin helt egen tv-serie. Det er blevet til virkelighed, hvor 2. sæson af ‘Shooter’ således udkommer på dvd her i landet.

I denne anden sæson står krigshelten Bob Lee Swagger over for en ny trussel i form af en brutal attentatmand, Solotov. Solotovs dødsliste omfatter alle medlemmer af Swaggers tidligere marineenhed. Faren forstærkes af en skummel regeringssammensværgelse samt en verden under konstant forandring, hvor din værste fjende undertiden er den eneste, du kan stole på.

I serien er det dog ikke Mark Wahlberg, man finder i front for den intense fortælling og de actionfyldte eskapader, men derimod Ryan Phillippe i hovedrollen som Bob Lee Swagger, der i denne anden sæson af serien ‘Shooter’ således vil gøre alt for sine brødre og familie samt sit lands sikkerhed. Hvilket ikke er så lidt endda.

Her gælder det således både action, politisk spil og skydefærdigheder i intens forening, når seriens anden sæson flyver og skyder derudaf. Og bliver du grebet af de vilde løjer, så kan du se frem til en  tredje sæson med og om skarpskytten Bob Lee Swagger samt hans mange jern i ilden. God fornøjelse.

– ‘Shooter’ sæson 2 udkommer på dvd den 24. januar 2019.