PENNY DREADFUL SÆSON 2: Tag til et dystert London, der byder på uhyggelige hemmeligheder

Uhyggelig serieunderholdning: Så er det tid til mere uhygge og underholdende horror, for 2. sæson af Penny Dreadful er nemlig udkommet. Serien er skabt til Showtime, der blandt andet også står bag serierne Homeland og Dexter. Penny Dreadful startede i 2014 og byder nu med denne sæson 2 på 10 afsnit, der giver dig neglebidende serieunderholdning i hele ni timer – hvis du da tør tage med til det dystre og viktorianske London.

Serien er inspireret af diverse fiktive karakterer, så som Oscar Wildes Dorian Gray videre til Van Helsing og Mina Harker fra Bram Stokers gotiske klassiker Dracula fra 1897 samt Mary Shelleys legendariske karakterer Victor Frankenstein og hans monster. Videre til blandt andet også Robert Louis Stevensons skræmmende fortælling om Dr. Jekyll og Mr. Hyde.

penny-dreadful-season-2-blu-ray-02

Serien giver dog sin helt egen fortolkning af de velkendte karakterer og historier, hvor man i denne sæson 2 igen møder Eva Green i rollen som Vanessa Ives med de mystiske evner og Timothy Dalton som den opdagelsesrejsende Sir Malcolm Murray, mens det øvrige og fine cast består af bandt andre Josh Hartnett, Reeve Carney, Danny Sapani, Rory Kinnear, Harry Treadaway og Billie Piper.

Ja, få roligt pakket kufferten og tag med denne Blu-ray-udgivelse af sæson 2 en tur med Penny Dreadful til et dystert London, hvor ondskaben hærger. Men bare rolig, for du er bestemt i gode hænder med serien, der oven i købet har fået sig en sæson 3, som du allerede nu kan se frem, når du en gang har været igennem denne sæson 2.

Penny Dreadful sæson 2 er udkommet på Blu-ray og dvd den 3. marts 2016.
[tabgroup][tab title=”Penny Dreadful sæson 2 | Blu-ray”]

Penny-Dreadfull-season-2-cover
Titel: Penny Dreadful sæson 2, 2015
Release: den 3. marts 2016
Instruktion: James Hawes m.fl.
Medvirkende: Eva Greem, Timothy Dalton, Josh Hartnett m.fl.
Spilletid: 9 timer 3 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]