KUBO AND THE TWO STRINGS: Kom med på et vildt eventyr

Stop-motion-film på Blu-ray: Hvis du endnu ikke er bekendt med filmselskabet Laika, så har du meget godt i vente. De har nemlig produceret de yderst fremragende og alle seværdige stop-motion-film Coraline, ParaNorman og The Boxtrolls. Nu er de så klar med deres fjerde spillefilm med den søde, smukke og velfortalte fantasy-, action og stop-motion-film Kubo and the Two Strings. Ja, den bør du se, kan jeg ligeså godt med det samme slå fast.

Filmen handler om den lille og enøjede Kubo, der ved et uheld kommer til at tilkalde en ond og hævngerrig ånd. Så nu må Kubo sammen med en talende sneabe og bille tage ud på en rejse for at at løse mysteriet om sin afdøde samurai-far og hans mystiske rustning og ikke mindst for at udforske sine egne magiske kræfter. Det bliver en både flot, farefuld og fantasifyldt færd.

Kubo and the Two Strings blu-ray 01

Der er noget helt særligt ved stop-motion-animation – og her bruges teknikken på den mest medrivende og flotte vis. Det er ganske enkelt en fornøjelse at kigge på karaktererne og landskaberne, mens man blandt stemmerne ovenikøbet finder prominente skuespillere som Charlize Theron, Art Parkinson, Ralph Fiennes, Rooney Mara, George Takei og ikke mindst Matthew McConaughey. Vildt nok.

Stop-motion-filmens spændende karakterer og smukke landskaber kommer i den grad til sin ret på Blu-ray. Billedet står farvemættet, veldefineret og med indtagende detaljegrad, mens også det dynamiske lydspor spiller vildt godt med medrivende niveauer og solid bund. med ekstramaterialet får man blandt andet et kig på Kubos rejse, verdenshjørnerne og ikke mindst et kommentarspor med filmens instruktør Travis Knight. Kan du så komme afsted!

Kubo and the Two Strings udkommer på Blu-ray den 23. februar 2017.
Kubo and the Two Strings blu-ray cover