OUIJA: ORIGIN OF EVIL: Det dæmoniske spil er tilbage

En gysende Blu-ray: Så kan du godt finde en pude frem, for du kommer til at ville have noget at gemme dig bag, når først denne gyser-prequel til den gysende uhyggelige Ouija fra 2014 folder sig skræmmende ud. For med Ouija: Origin of Evil venter der nemlig endnu mere uhyggeligt gys med det famøse Ouija-brætspil, der hidkalder alverdens onde gespenster. Ja, for som du nok har gættet er det også tilfældet denne gang, hvor vi kommer med tilbage til 1967.

For jer i Los Angeles anno 1967 har en enke og hendes to døtre nemlig en god forretning kørende med fup-seancer for sørgende efterladte. Men naturligvis bliver deres fupnummer snart til virkelighed, da Oiija-brættet er den ægte vare og hermed får de nemlig uheldigvis inviteret en rigtig og meget ond ånd ind i deres hjem, som besætter den yngste datter. Så nu må den lille familie gøre, hvad de kan for at redde hende og sende den onde ånd tilbage til, hvor den kom fra.

Ouija Origin of Evil blu-ray 01

Der er noget grundlæggende skræmmende ved ånde ånder og ikke mindst besatte børn. Det synes jeg i hvert fald, og derfor lykkedes det da også ganske godt for filmen at fange med med en række ganske isnende klamme optrin i familiens store mørke hus. Her med både sin del af jump scares, men også den mere underspillede uhygge. En fin lille gyser.

De uhyggelige løjer gør sig rigtig godt på Blu-ray, hvor filmens ellers mange mørke scener står farvemættet, med solid kontrast og indtage detaljegrad. Det dynamiske lydspor lægger fint til med uhyggen med sine medrivende panoreringer og velbalancerede niveauer. Udgivelsen byder også på en omgang ekstramaterialet med en række slettede scener, en the making of samt et kommentarspor med instruktør, medforfatter og klipper Mike Flanagan.

Ouija: Origin of Evil udkommer på Blu-ray den 6. marts 2017.
Ouija Origin of Evil blu-ray cover