TROLLS: De søde, små og farverige trolde kommer!

Farverig Blu-ray: Pressematerialet for Trolls lover ”Krammere, kærlighed og masser af farverigt spas” – og ja, det er lige præcis, hvad du får med animationsfilmen, som DreamWorks står bag. Det er de samme folk, der også har beriget verden med filmene om Shrek videre til Kung Fu Panda-filmene samt de to How to Train Your Dragon-film og Madagascar-franchisen.

Så ja, med andre ord, ved DreamWorks altså godt, hvad de laver – og det kan ses. For det er et skønt, syret og kulørt univers af skæve, skøre og skønne figurer, man møder i den nyeste film fra DreamWorks, hvor de små Trolls vælter lystigt og morsomt rundt. Og ja, filmen er naturligvis baseret på de der velkendte troldedukker med det farverige hår.

Trolls---Still---01

Ja, hvem skulle da have noget imod de disse charmerende, syngende og dansende trolde? Det er der desværre for dem, nogle der har. Så de små trolde er således på den, da deres landsby er under angreb af de såkaldte Borkere, der æder de små og søde trolde, da det er det eneste, der kan gøre de ellers konstant ulykkelige Borkere glade.

Filmen kan ses med både danske og engelske stemmer – og det er bestemt nogle prominente originalstemmer, man finder. Her kan man lægge ører til blandt andre evigt søde Anna Kendrick og Zooey Deschanel samt cool , Justin Timberlake og Russell Brand videre til morsomme James Corden, men også Gwen Stefanis stemme dukker op.

Trolls---Still---02

Blu-ray-udgivelsen er en sand fornøjelse at se filmen på, da billedet i den grad står klart, veldefineret og farverigt. Sådan! Men også lydsporet spiller tydeligt, dynamisk og klart. Desuden finder man lidt ekstramateriale, hvor man blandt andet kan kaste sig over slettede scener samt et kig på troldenes landsby og deres magi med mere.

Trolls udkommer på dvd og Blu-ray den 16. Marts 2017.

Trolls-Blu-ray-cover