BLACK SAILS SÆSON 3: Stik til søs med en ny omgang pirateri

Pirater på dvd: Hvis du altid har drømt om at stikke til søs, så kan du passende gøre det med piratserien Black Sails, hvor den tredje sæson netop er udkommet på dvd her i landet. I de 10 nye episoder er vi igen med, når kaptajn Flint og John Silver stævner ud på det åbne hav, mens der naturligvis også er nye pirater på spil, kærlighed og ikke mindst en god omgang skibsaction.

Så hvis du kan klare mosten på de åbne have uden at blive alt for søsyg – eller være alt for bange for kanoner og barske sørøvere – så kan du passende finde piratflaget frem og hoppe ombord på denne sæson 3, hvor en ny og farlig fjende viser sit olme ansigt. Og hvis du skulle være typen, der bare ikke kan få nok af piratserien Black Sails, kan du heldigvis se frem til mere i en fjerde sæson, der venter i horisonten.

Black-Sails-season-3-01

Så tag med tilbage til omkring år 1715, hvor pirateri er i fuldt flor på verdenshavene, og hvor hver mand og kvinde må kæmpe hårdt for at holde sig i live og øverst i et barsk magthierarki. I serien finder man blandt andre også en række rå pirater fra virkelighedens verden – så som Anne Bonny, Charles Vane, Jack Rackham og Blackbeard. Hiv ohøj og en halv flaske rom.

Dvd-udgivelsen byder udover den 9 timer og 10 minutter lange piratunderholdning – leveret med både et flot billede og en havbrusende lydside – også på en omgang ekstramateriale. Her kan man blandt andet gå på opdagelse i seriens spændende univers samt den historiske baggrund for eskapaderne, mens man videre også får et kig på blandt andet Blackbeard. Splitte mine bramsejl.

Black-Sails-season-3-02

Black Sails sæson 2 er udkommet på dvd den 9. marts 2017.

Black-Sails-season-3-cover