ANIMAL KINGDOM SÆSON 2: En kriminel families farlige eskapader fortsætter

En intens serie på dvd: Hvis du endnu ikke har set den forrygende, australske dramathriller Animal Kingdom af David Michôd fra 2010, så kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at få fingrene i den. Nu er der så landet en tv-dramaserie af samme navn, som er baseret på filmen. David Michôd er desuden executive producer på serien, hvor anden sæson netop er udkommet på dvd her i landet.

I denne anden sæson går det intense drama for alvor i gang, da Cody-klanen ender midt i et nervepirrende røveri. En ekstern trussel fra Smurfs fortid gør kun kaosset endnu værre og truer hendes magtposition. Så du kan altså her med andre ord se, hvad psykologisk manipulation, knive i ryggen og løgne kan gøre ved en relativt normal kriminel familie i det sydlige Californien.

Der venter med andre ord en hårdkogt, intens og dramatisk krimiserie, der udover det brutale drama også byder på et ligeledes brutalt cast, hvor sønnerne udgør et både farlig og spændende cocktail, mens man blandt andet også finder en karismatisk Ellen Barkin i rollen som benhårde og manipulerende matriark.

Så hvis du er til hårdkogt drama, intense familierelationer og krimiunderholdning, så bør du overveje, om ikke Animal Kingdom er en serie for dig. Dvd-udgivelsen leverer desuden en lille omgang ekstramateriale, hvor du kan dykke ned i den såkaldte ‘Dissecting Pope featurette with Actor Shawn Hatosy and producers’, mens der også er en omgang slettede scener.

– ‘Animal Kingdom’ sæson 2 udkommer på dvd den 5. juli 2018.