LEATHAL WEAPON SÆSON 2: Atter gang i action-komedien

Buddy-cop-action-komedie på Blu-ray: Forhåbentlig kender de fleste til den forrygende action- og buddy cop-komedie ‘Lethal Weapon’ aka ‘Dødbringende våben’ fra 1987 med veloplagte Mel Gibson og Danny Glover i hovedrollerne som den umage betjent-duo, der skal redde dagen og vejen. Og gør det i højt tempo og højt humor – det gennem hele fire film.

Nu er den dynamiske politi-duo så tilbage – denne gang i form af en action-og-komedie-serie – og denne gang med nye ansigter i de legendariske roller som det løsslupne wildcard Martin Riggs samt den noget mere regelrette og formelle betjent Roger Murtaugh. De spilles i serien af henholdsvis Clayne Crawford og Damon Wayans.

Duoen med den gode betjent og den vanvittigt gode betjent er tilbage på gaden, hvor de opklarer drab, bekæmper kriminalitet, smadrer biler og sprænger alt, hvad der kommer i vejen, i luften. Men hjerteanliggender fører dem til uventede steder. Er Riggs ved at falde for en ven fra fortiden? Hvorfor sover Murtaugh på sofaen? Og: Er partnerskabet Riggs/Murtaugh også i alvorlige vanskeligheder?

Så når du har set dig igennem sæsonens samtlige 928 minutters lange spilletid, kan du allerede nu glæde dig til, at der er en sæson 3 på vej. Dvd-udgivelsen byder desuden på en omgang slettede scener som ekstramateriale..

– ‘Leathal Wapon’ sæson 2 udkommer på dvd 27. september 2018.