JUSTICE LEAGUE DARK: Dystre helte i kamp mod ondskaben

Heltemodig Blu-ray: Hvis du som jeg også er helt vild med det skønne og dystre DC-univers med de mange både mystiske, seje og fascinerende karakterer, så er der altså ingen vej uden om den animerede film Justice League Dark. For her samles nogle af de mest awesome karakterer nemlig for at bekæmpe ondskaben, der har gjort sit indtog i både Metropolis og Gotham City.

For verden over panikker mennesker, da de pludselig begynder at se folk omkring dem som dæmoniske monstre. Således bryder myrderier på uskyldige ud – inden det handlekraftige Justice League når at rykke ud. Heldigvis er holdet af helte og antihelte dog snart på den mystiske og grumme sag af drab, hvor de finder frem til, at der må være overjordiske kræfter på spil.

Justice-League-Dark-01

På holdet af helte i Justice League finder man naturligvis den kappeklædte hævner Batman videre til den okkulte detektiv John Constantine, magikeren Zatanna og den mystiske Deadman, Etrigan the Demon samt den store Swamp Thing. Så absolut et umage team, men ikke desto mindre må jeg sige, at de med hver deres unikke evner er de helt rigtige til at bekæmpe den overnaturlige ondskab, der har indfundet sig i denne film.

Filmen ser virkeligt godt ud på Blu-ray med klare farver og et veldefineret billede, mens den ligeledes også lyder forrygende. Herudover indeholder udgivelsen også en solid omgang ekstramateriale, der blandt andet giver et kig på karaktererne Swamp Thing, John Constantine og Deadman videre til interview med folkene bag filmen samt ekstra tegnefilm med mere.

Justice-League-Dark-02

Justice League Dark er ude på dvd og Blu-ray den 16. marts.

Justice-League-Dark-cover