LEGION SÆSON 1: En spændende rejse ind i en mutants sind

En overnaturlig mutant-serie på Blu-ray: Første sæson af den spændende og særdeles velcastede amerikanske serie ‘Legion’ er baseret på den populære Marvel-tegneserie og karakteren David Haller, der spilles af en karismatisk Dan Stevens. Serien har tråde til den ligeledes populære filmfranchise ‘X-Men’.

David Haller er en skizofren og plaget ung mand, der måske måske ikke har nogle utrolige overnaturlige kræfter. For efter et vildt møde med en ny patient, sætter han spørgsmålstegn ved, om stemmerne inden i hans hoved mon kan være virkelige. Så som følge af en terapeuts noget utraditionelle metoder tager David på en spændende og udfordrende rejse ind i sindet, der medfører nye muligheder samt ikke mindst uventede farer.

Legion Blu-ray 01

Udover en velspillende Dan Stevens i hovedrollen som mutanten David Haller, finder man en perlerække af skuespillere, der blandt andet tæller forrygende navne som Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton og Jean Smart, der hver især bibringer serien deres unikke og nuancerede karakterer, der er med til at løfte seriens engagerende fortælling.

Den otte episoder lange første sæson af ‘Legion’ bliver desuden – til glæde for seriens fans – fulgt op af en 10 episoder lang anden sæson. Ja, der er nok at glæde sig til. Blu-ray udgivelsen indeholder desuden en fin og lille portion ekstramateriale, hvor man får et indblik i forskellige aspekter ved serien så som production design, make-up og seriens effekter, mens man også får slettede scener.

– ‘Legion’ sæson 1 udkommer den 16. november 2017.
Legion blu-ray cover