KNOCK KNOCK: Stakkels Keanu Reeves får besøg fra helvede

Skræmmende Blu-ray: Lige siden, at Eli Roth spillefilmsdebuterede med den klamme og underholdende Cabin Fever i 2002, har jeg været fan. Desværre er han ikke den mest produktive instruktør. Det er indtil videre kun blevet til fem spillefilm fra hans hånd – heriblandt et par favoritter, nemlig de torturækle Hostel (2005) og Hostel: Part II (2007) samt kannibalfilmen The Green Inferno fra 2013 og nu thrilleren Knock Knock med Keanu Reeves, som netop er udkommet.

Knock Knock
er en genindspilning af Peter Traynors Death Game fra 1977. Den har jeg dog ikke set, men i Eli Roths version finder man Keanu Reeves som familiefaren Evan Webber. Han får en mørk og stormfuld aften, hvor han er alene hjemme uventet besøg, da to tilsyneladende uskyldige unge kvinder banker på hans dør. De er faret vild og vil bare lige låne en telefon, så de kan ringe efter en taxa og komme videre. Men sådan går det ikke…

knock-knock-blu-ray-anmeldelse-01

De uventede gæster spilles med psykopatisk sødme og entusiastisk overspil af Lorenza Izzo og Ana de Armas. For da de to først er kommet inden døre, begynder et psykologisk spil om magten. Desværre er det alt for sent før, at de to pigers skumle hensigter går op for Even Webber. Og i løbet af aftenen går det kun værre og værre familiefaren, der ender med at skulle kæmpe for sit liv.

Med Knock Knock står den således på en både intens og ubehagelig, men også sorthumoristisk psykologisk thriller, hvor det ellers trykke hjem forvandles til et klaustrofobisk helvede for familiefaren, der begår sit livs fejl ved at lukke de to piger ind. Så næste gang det banker på din dør, bør du tænke dig om en ekstra gang, før du åbner. Det burde Keanu Reeves i hvert fald have gjort.

Knock Knock er udkommet på dvd og Blu-ray den 10. marts 2016.
[tabgroup][tab title=”Knock Knock | Blu-ray”]
knock-knock-cover
Titel: Knock Knock, 2015
Release: den 10. marts 2016
Instruktion: Eli Roth
Medvirkende: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas m.fl.
Spilletid: 99 min.
Udgiver: Midget Entertainment[/tab][/tabgroup]