DESIGNATED SURVIVOR 1. SÆSON: Kiefer Sutherland i politisk drama

Dramatisk politik på dvd: Den engagerende og nuancerede politiske drama-serie ‘Designated Survivor’ har ingen ringere end Kiefer Sutherland i hovedrollen. Ja, ham den hårdkogte Jack Bauer fra den actionfydte og nervepirrende serie 24 timer. I denne første sæson af ‘Designated Survivor’ indtager han dog en noget anden rolle.

Kiefer Sutherland har som sagt den altdominerende hovedrolle i serien som kabinetsmedlemmet Tom Kirkman, der pludseligt bliver udnævnt til USA’s præsident efter et katastrofalt angreb på det ellers så sikre US Capitol under præsidentens tale ved åbningen af Kongressen. Således må han nu som den nye øverstbefalende kæmpe for at holde sammen på landet og samtidig finde ud af, hvem der stod bag angrebet.

Designated Survivor dvd 01

Det er en både krævende, svær og udmattende opgave, som han altså her skal forsøge at gøre sit bedste for at løfte i denne første sæsons første 21 nerverpirrende, nuancerede og engagerede afsnit. Ja, Kiefer Sutherland beviser her, at han kan meget andet end at være den hårdkogte Jack Bauer. For han er i rollen som Tom Kirkman af en noget anden og ophøjet statur.

Udover seriens første sæson, så følger der med dvd-udgivelsen også en lille omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet finder Tom Kirkmans første tale i rollen som USA’s præsident videre til et kig på at bringe serien til live. Og hvis du bliver fan af serien, så er der godt nyt, da der forude venter en sæson nummer to.

– ‘Designated Survivor’ udkommer på dvd den 23. november 2017.

Designated Survivor dvd cover