HOMELAND – SÆSON 5: Claire Danes er tilbage og på dybt vand som Carrie Mathison

Nervepirrende spænding på Blu-ray: Lige siden 2011 har Claire Dannes ledt an som den handlekraftige Carrie Mathison i den politiske spændingsserie Homeland. Serien er udviklet af de erfarne Howard Gordon og Alex Gansa, der blandt andet også har været med til at lave både 24 timer og The X-Files. Der er altså et godt greb om både spænding og action, når serien folder sig ud med sin femte sæson, der netop er udkommet her i landet.

Carrie Mathison må atter en gang se sig omgivet af dilemmafyldte problemer og en problematisk fortid, der ikke sådan lige slipper hende. I denne sæson befinder hun sig i Berlin, hvor hun arbejder for et privat sikkerhedsfirma. Der lurer dog lyssky forræderi bag hendes ryg, mens hun både må kæmpe for sit eget og andres liv i en verden, hvor ingen synes at kunne vide sig sikker.

Homeland-season-5-Blu-ray-anmeldelse-01

Således venter der altså intet mindre end 10 timer og 13 minutters intens serieunderholdning med denne femte sæsons 12 nye episoder. Og ja, der venter faktisk også en sjette sæson forude. Men hop ombord her, hvis du står og mangler et skud spænding. Eller naturligvis, hvis du har gået og ventet på, hvad der mon sker med Carrie efter fjerde sæsons sidste afsnit.

Blu-ray-udgivelsen indeholder udover sæsonen også en omgang ekstramateriale, der blandt andet tager et kig på Claire Danes spændende karakter Carrie Mathison og hendes udvikling serien igennem. Herudover finder man også slettede scener, mens der også bliver kigget på nogle af seriens komplekse problematikker. Så ja, tag med Carrie til Berlin og få stillet din seriesult efter intens spænding og dramatiske intriger.

– Homeland sæson 5 er udkommet på dvd og Blu-ray den 28. april 2016.
[tabgroup][tab title=”Homeland sæson 5″]
Homeland-season-5-BD-cover
Titel: Homeland sæson 5, 2015
Release: den 28. april 2016
Instruktion: Lesli Linka Glatter m.fl.
Medvirkende: Claire Danes, Rupert Friend, Sebastian Koch m.fl.
Spilletid: 10 timer 13 min.
Udgiver: Paramount Pictures[/tab][/tabgroup]