LUCIFER SÆSON 3: Den charmerende djævel er tilbage

Djævelsk serie-underholdning på dvd: Har du som jeg af og til gået og tænkt på, hvad den djævelske Lucifer mon render og laver nu til dags? Ja, så får du altså det måske noget overraskende svar med denne serie, som nemlig har ham i den karismatiske hovedrolle. Nu er tredje sæson af ‘Lucifer’ udkommet på dvd her i landet.

Da sæson to nærmede sig afslutningen, måtte Lucifer løse et lille problem kaldet Mor. Eller rettere, det troede han. Nu står han imidlertid over for større udfordringer: Blandt andet at finde ud af, hvorfor hans englevinger er tilbage. Værre er det dog, at politiassistent Marcus Pierce har meldt sin ankomst. Læg dertil et par far-udfordringer. Nej, det er bestemt ikke lette tider for Lucifer i denne tredje sæson.

Hvis du synes, at ovenstående lyder bekendt, ja så kan det måske være fordi, at du allerede har stiftet bekendtskab med denne version af Lucifer. For denne Lucifer-karakter finder du nemlig oprindeligt i tegneserieform – først set i serien ‘The Sandman’. Senere fik Lucifer så sin egen spin-off tegneserie, der altså nu er blevet til en tv-serie.

Hvis du således falder for tv-versionen af ‘Lucifer’, ja, så kan du jo også kaste dig over flere historier med ham i tegneseriens verden. Men hop du blot på denne tredje sæson, hvis du er til djævelske forviklinger. Dvd-udgivelsen byder desuden på lidt ekstramateriale. Her finder du blandt andet tre featuretter, der kigger nærmere på serien, mens der også er spas fra optagelserne og slettede scener.

– ‘Lucifer’ sæson 3 udkommer på dvd den 25. oktober 2018.