The Flash sæson 2 er super underholdning i høj fart

Hurtig superhelt på Blu-ray: Det er muligt, at man netop nu kan opleve den lynende hurtige superhelt The Flash på superhelteholdet i ‘Justice League’. Men inden da har den hurtige superhelt altså siden 2014 haft sit eget liv på tv. Og vi er allerede nu nået til den tredje sæson af serien, hvor både fans og nytilkomne kan glæde sig over, at en fjerde sæson også står klar.

Men hop først om bord på denne tredje sæson, der netop er udkommet på Blu-ray. Her lever Barry Allen aka The Flash et drømmeliv fyldt med både glæder og farer i det alternative Flashpoint- univers. Men hans nemesis Reverse Flash truer med alvorlige konsekvenser, hvis Barry bliver der. Nu må Barry således prøve at løse sin identitetskrise, mens han og S.T.A.R. Labs-teamet kæmper mod dødelige trusler fra God of Speed, Savitar.

The Flash -- "The Race of His Life" -- Image: FLA223b_0092b.jpg -- Pictured (L-R): Keiynan Lonsdale as Wally West, Grant Gustin as Barry Allen and Candice Patton as Iris West -- Photo: Katie Yu/The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All rights reserved.

The Flash og serien er baseret på DC-superhelten af samme navn, hvis ekstraordinære evne er at være hurtigere end lynet, mens han bekæmper skurke og kriminalitet i forskellige afskygninger. Serien er en spin-off af serien ‘Arrow’, der foregår i samme fiktive univers. Så ja, du kan med andre ord se frem til en serie i høj fart med både humor og spænding, når denne sæson 3 med sine 23 afsnit.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en ganske omfattende omgang ekstramaterie, hvor du kan dykke yderlige ned i seriens og denne 3. sæsons univers. Du finder således blandt andet hele 10 featuretter, der ser nærmere på skurkene, videre til karakteren Flash samt tidsrejser i universet. Desuden finder man også interviews, sat fjols fra settet og slettede scener med mere.

– ‘The Flash’ sæson 3 udkommer den 2. november 2017.

The Flash season 3 blu-ray cover