PRISON BREAK EVENT SERIES: Ny sæson med de gamle drenge

Intens serie på Blu-ray: Det hele startede tilbage i 2005 med den første sæson af den populære og intense serie ‘Prison Break’. Nu er ‘Prison Break’ så tilbage med en ‘Event Series’ – eller sæson 5, om man vil – der er udkommet på Blu-ray. Det er en lidt kortere sæson med 9 afsnit, modsat tidligere sæsoners 22 og 13 afsnit. Her er dog stadig tale om en fortsættelse af den original serie.

Her er Wentworth Miller og Dominic Purcell tilbage i deres respektive roller som Michael Scofield and Lincoln Burrows, mens også Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Paul Adelstein, Robert Knepper og Rockmond Dunbar er tilbage fra den originale serie. Det er altså en gensynsglæde her er tale om for fans af serien, selvom her dog også er nye ansigter på rollelisten.

Prison Break event series 01

Men nu er ‘Prison Break’ altså således tilbage med nye afsnit, der er både spændende og “mere adrenalinfyldt end nogensinde før!”, som det fremgår af cover-teksten. For ganske vist så blev Michael Scofield som bekendt begravet for syv år siden, men nu afslører nye billeder fra et fængsel i Yemen, at han måske stadig er i live. Så nu vil Lincoln Burrows redde sin bror.

Blu-ray-udgivelsen leverer de medrivende eskapader med et farvemættet og skarpt billede med solid kontrast og god dybde, mens også det velbalancerede lydspor går klart og dynamisk igennem. En fornøjelse. Ekstramaterialet består af en ‘making of’, der ser nærmere på tilblivelsen af denne ‘Event Series’ og giver et indblik i serien. Så god og intens fornøjelse med serien.

– ‘Prison Brask – Event Series’ udkommer på dvd og Blu-ray den 6. Juli 2017.
Prison Break event series cover