En forhistorisk og episk fortælling med ‘Alpha’ på Blu-ray

‘ALPHA’ PÅ BLU-RAY: Kom med tilbage til forhistorisk tid med ‘Alpha’, der er udkommet på Blu-ray her i landet og har Kodi Smit-McPhee i hovedrollen.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden både den originale biograf-version samt ikke mindst også en såkaldt Director’s cut. På den måde kan du altså se filmen i to forskellige versioner alt efter humør.

‘Alpha’ er således en episk fortælling om det at blive voksen. Der er dog lige det specielle ved lige netop denne film, at det så bare lige foregår under den seneste istid – ja, en meget kold og farlig periode i menneskehedens historie.

Her møder man en ung dreng, der får en usædvanlig allieret i form af en ensom ulv. Sammen oplever de utallige farer og har alle odds imod sig i kampen for at overleve i den barske vildmark og finde hjem, inden den dødsensfarlige vinter er over dem.

‘Alpha’ udkommer på dvd og Blu-ray den 31. januar.