LEATHAL WEAPON SÆSON 1: Fuld drøn på action-komedien

Buddy-cop-action-komedie på Blu-ray: Forhåbentlig kender de fleste til den forrygende action- og buddy cop-komedie ‘Lethal Weapon’ aka ‘Dødbringende våben’ fra 1987 med veloplagte Mel Gibson og Danny Glover i hovedrollerne som den umage betjent-duo, der skal redde dagen og vejen. Og gør det i højt tempo og højt humor – det gennem hele fire film.

Nu er den dynamiske politi-duo så tilbage – denne gang i form af en action-og-komedie-serie – og denne gang med nye ansigter i de legendariske roller som det løsslupne wildcard Martin Riggs samt den noget mere regelrette og formelle betjent Roger Murtaugh. De spilles i serien af henholdsvis Clayne Crawford og Damon Wayans.

leathal weapon season 1 01

Duoen får således sit at se til i denne første sæsons hele 18 afsnit, der byder på “masser af fart, humor og drama” samt “både biljagter, eksplosioner og skududvekslinger”, som de rammende beskrives på coveret. For ja, her skal der i den grad opklares sager, fanges skurke og så skal den umage duo jo også lige forsøge på at holde hinanden ud.

Så når du har set dig igennem sæsonens samtlige 789 minutters lange spilletid, så kan du allerede nu glæde dig til, at der er en sæson 2 på vej. Blu-ray-udgivelsen byder udover serien også på lidt ekstramateriale. Her finder man blandt andet et forlænget og ucensureret pilot-afsnit samt et nærmere kig på det at bringe ‘Leathal Weapon’ til live igen videre til spas fra optagelserne og slettede scener.

– ‘Leathal Wapon’ sæson 1 udkommer på dvd og Blu-ray den 28. september.
leathal weapon season 1 cover