BIG LITTLE LIES: Et forrygende cast i ny HBO-mini-serie

Sorthumoristisk drama på Blu-ray: Okay, prøv lige at hør her. Vi kender HBO for i særdeleshed forrygende serier så som ‘Game of Thrones’, ‘Curb Your Enthusiasm’ og ‘True Detective’ – bare for at nævne et par stykker. HBO har nu samlet et forrygende cast til deres mini-serie ‘Big Little Lies’, der byder på syv episoder.

Her finder man nemlig blandt andre Nicole Kidman, Laura Dern og Alexander Skarsgård videre til Reese Witherspoon og ikke mindst Shailene Woodley på rollelisten i det sorthumoristiske drama, der handler om “både mord og ondskab og undersøger samfundets stræben efter perfektion, og hvad der gemmer sig under den opstillede facade.”

Big Little Lies blu-ray 01

Hele serien er er instrueret af den Oscarnominerede Jean-Marc Vallée, der blandt andet også står bag det forrygende drama ‘Dallas Buyers Club’, mens serien er skrevet af Emmyvinderen David E. Kelly, der blandt andet har Ally McBeal på sit CV. Det er med andre ord stærke kræfter, der står bag miniserien, der da også modtog hele 16 Emmy-nomineringer og tog intet mindre end 8 med hjem – blandt andet for “Outstanding Limited Series”, mens både Nicole Kidman, Laura Dern og Alexander Skarsgård vandt priser i deres individuelle kategorier. Stærkt!

Udover selve miniseriens syv afsnit, så finder man også en omgang ekstramateriale på Blu-ray-udgivensen. Her kan man gå på opdagelse i blandt andet en behind-the-scenes-featurette med interviews med cast og crew, videre til et kig på episoderne med Jean-Marc Vallée og David E. Kelly som guider. Så hvis du som jeg ikke kan stå for HBO og et stærkt hold, så bør du måske tjekke ‘Big Little Lies’ ud.

– ‘Big Little Lies’ udkommer på Blu-ray den 28. september.
Big Little Lies blu-ray cover